Blog

Mohu bez problémů do wellness, když mám prodloužené vlasy? Co vysoká teplota v sauně, nebude to problém pro spoje? A bazén? Musím si na něco dávat pozor?? Otestovali jsme wellnes s prodlouženými vlasy...

Určitě je dobře pořídit si speciální kartáč na prodloužené vlasy. Pokud budete vlasy česat normálním hřebenem, riskujete, že se mohou vytrhnout spoje, nebo že se vlasy začnou uvolňovat. Vlasy se češou v záklonu a hlavně suché! Když je vlas vlhký, tak je oslabený, riskujete tím poničení vlasu. Nejdříve se češou kořínky vlasů, pak střední část a...

Aby Vám vlasy opravdu přirozeně splynuly s Vašimi vlastními a udrželi si svoji kvalitu a zdravý vzhled, vyberte si pravé vlasy a ne syntetické (umělé).

Mytí prodloužených vlasů není nic náročného, v podstatě je to stejný proces, jako mytí vašich vlasů, jen si při něm dáte pozor na pár drobností. Prodloužené vlasy zpravidla nevyžadují tak časté mytí jako vaše vlasy. Obecně platí, že se myjí 1 - 2x týdně.

Sportujete? Jste aktivní? Bojíte se, že prodloužené vlasy by vám při sportu překážely, že by přinesly jen komplikace? A jde vůbec aktivní sport a prodloužené vlasy dohromady? URČITĚ ANO!! :-)